nl
nl

Horecaprojecten

Horecaprojecten

Product temperatuurbeheersing is een belangrijk bedrijfsproces en wordt vaak onderschat. Wanneer u verzekerd wilt zijn van een toekomstgerichte en kwalitatief goede koude oplossing, adviseren wij u uw koelplan direct mee te nemen bij het ontwerp van uw horeca-onderneming.

Of het nu gaat om horecakeukens, cafetaria’s, bedrijfsrestaurants of professionele keukens in de zorg, als specialist zitten we het liefst van scratch af aan bij u en eventueel uw (grootkeuken-, interieur- ) partners aan tafel. Van aanvraag tot aan realisatie, Veld begeleidt en ondersteunt u graag in koude technische oplossingen op maat.

Veld projectbureau

Het projectmanagement van onze projecten ligt in handen van ons projectbureau.  Ons installatieteam bestaande uit vakbekwame en goed opgeleide professionals is verantwoordelijk voor de installatie en montage, uiteraard onder leiding van ervaren projectleiders.

Daarom kiest u voor Veld

  • 50 jaar ervaring
  • Specialist in horecaprojecten
  • Oplossingen op maat
  • 24/7 365 dagen Service

Meer over Veld

(Voedsel)veiligheid

Een gecontroleerde voedselketen is  van essentieel belang voor de voedselveiligheid. De temperatuur van uw producten dient continu geborgd te zijn. Naast een goede routing van de koude en warme keuken is scherpe controle op uw koel- en vriesinstallatie noodzakelijk. Veld biedt voor dit laatste haar 24 uurs monitorings-service aan, waarbij onze medewerkers via afstandsbeheer over uw installatie waken. Voor het preventief en correctief onderhoud van uw installaties kunt u kiezen uit verschillende onderhoudscontracten.

Natuurlijke koudemiddelen

Naast de veiligheid van uw producten heeft u bij de inrichting van uw horecaconcept ook rekening te houden met milieu-eisen. Milieubelastende koeltechniek heeft haar langste tijd gehad. Veld is pionier op het gebied van natuurlijke koudemiddelen en kan u voorzien van een energiezuinige en duurzame koude oplossing die aan de laatste eisen voldoet.

Samenvattend; wanneer u start met een de inrichting van een horecaconcept houd dan vanaf het begin af aan rekening met uw koude-installatie. En met de wettelijke verplichtingen op het gebied van hygiëne, veiligheid en milieu. Bij Veld bent u verzekerd van een up to date advies.

Wij werken voor

Horecaprojecten

Vanaf het eerste contact tot aan de (op)levering, het onderhoud en de service. Met de horeca specialisten van Veld bent u in elke fase verzekerd van het beste resultaat.

  • Analyse

    Analyse

    Samen inventariseren we uw wensen en verwachtingen. Processen, toepassing en gebruik worden in kaart gebracht om vervolgens een maatwerk advies te kunnen geven.

  • Advies

    Advies

    Koude heeft een essentiële rol in het voedingsproces. Als specialist zitten we dan ook het liefst van scratch af aan bij u aan tafel. We beschikken over ruime ervaring in koude technische oplossingen en hebben kennis van de markt die we graag toepassen op uw horeca omgeving.

  • Ontwerp

    Ontwerp

    Op basis van uw wensen, inzichten en ons advies wordt er een toekomstgericht ontwerp gemaakt.

  • Implementatie

    Implementatie

    Ons installatieteam bestaande uit vakbekwame en goed opgeleide professionals komt uw installatie monteren en installeren. Dit gebeurt onder toeziend oog en begeleiding van ons projectbureau.

  • Service

    Service

    Goed onderhoud loont. Veld biedt verschillende SLA contracten met daarin verschillende opties voor preventief en correctief onderhoud. Bovendien kunt u kiezen voor 24 uurs monitoring op afstand, voor volledige ontzorging.

Wij helpen u graag verder