Groothandel

Uw groothandel in koel- en vriesoplossingen

Bij ons kunt u terecht voor allerlei koel- en vriesoplossingen. U als koeltechnieker, reseller of e-tailer wil een kwalitatief goed en breed assortiment kunnen bieden aan uw klant. Met onze business unit Groothandel van Veld Koeltechniek helpen wij u hier graag bij. Wij beschikken over een ruim assortiment koel- en vriesmeubelen. De gerenommeerde merken die wij aanbieden staan garant voor kwaliteit. Daarnaast investeren wij continu in de kennis van onze medewerkers zodat hun kennis van de laatste innovaties altijd up to date is. Deze kennis delen we graag met u, zodat u de beste koel- en vriesoplossing kunt vinden voor uw klanten in de bakkers-, slagers- of horecawereld.

Optimale samenwerking met onze klanten

Een goede en constructieve samenwerking met onze klanten vinden wij essentieel. Onze klanten worden dan ook steeds voorzien van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot onze producten. Dit doen wij o.a. door het geven van producttrainingen. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht met vragen. Daarmee bent u bij Veld verzekerd van deskundig en ervaren advies en beschikt u over de laatste innovaties op koel- en vriesgebied.

Onze koel- en vriesoplossingen zijn van de beste kwaliteit, dankzij onze keuze voor gerenommeerde merken. Koel- en vriesoplossingen van Veld ondergaan scherpe controles die ervoor zorgen dat u kunt vertrouwen op uw aanschaf. Een greep uit ons assortiment vindt u in ons assortimentsboek. Het volledige assortiment koel- en vriesmeubelen voor de horeca is te bekijken en te bestellen in onze webshop

Een koelpartner die met u meedenkt

We hechten veel waarde aan duurzame ontwikkeling. Veld is pionier op het gebied van o.a. natuurlijke koudemiddelen en de laatste innovaties op het gebied van koudetechniek. Hiermee kunnen wij u voorzien van een energiezuinige en duurzame koude oplossing, die ook nog eens aan de laatste eisen voldoet. Wilt u meer weten wat Veld doet op gebied van duurzaamheid? Lees hier meer.

Branding

Veld draagt graag zorg voor de juiste presentatie van uw producten. Een meubel dat opvalt door een herkenbare kleur of uw bedrijfslogo kan goed als marketinginstrument ingezet worden en bevordert het aanzetten tot impulsaankopen van uw producten. Het complete personalisatietraject kunnen we  begeleiden.

We hebben vaste partners als het gaat om de productie van bijvoorbeeld stickers en posters. Het branden van uw meubel doen we vervolgens in huis. Daarnaast zijn er diverse opties mogelijk, denk aan het op kleur brengen van de buiten- of binnenzijde van uw meubel. Ook de verlichting in de deur of kast kunnen we geheel naar uw wensen verzorgen.

One Cool Process

Bent u op zoek naar een koel- of vriesleverancier die grote volumes aan kan en met u meedenkt hoe dit logistiek ingevuld kan worden? Ook in dat geval bent u bij Veld aan het juiste adres. Met ons One Cool Process-concept ontnemen wij al uw zorgen als het gaat om vriezen en koelen. Veld biedt een complete dienstverlening aan, onder de naam OCP (One Cool Process). Grotere aantallen koelkasten en vriezers voor bijvoorbeeld ijs, schoolmelk of dranken worden geplaatst bij eindklanten zoals scholen, cafetaria's en benzinestations, en ook weer opgehaald om na inspectie, onderhoud en schoonmaak opnieuw geplaatst te kunnen worden. Klanten als Unilever, Grolsch, Danone en FrieslandCampina gingen u voor

Meer informatie

Wij helpen u graag

Wij werken voor

Logo Bakkerij Doomernik
Bali Beach Logo

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent onze Groothandel producten en diensten.