Horeca

Betrouwbare koeling voor de professionele keuken

Een betrouwbare koeling is voor een horecaonderneming van cruciaal belang. Een juiste koeling zorgt ervoor dat de versheid van producten gewaarborgd blijft en u de kwaliteit kunt bieden die uw klanten van u mogen verwachten. Daarnaast zorgt een goede betrouwbare koeling voor minder derving.  Afhankelijk van de benodigde koelcapaciteit en de ruimte die beschikbaar is, komt u voor een aantal keuzes te staan. Veld is pionier op het gebied van o.a. natuurlijke koudemiddelen en de laatste innovaties op het gebied van koudetechniek. Hiermee kunnen wij u voorzien van een energiezuinige en duurzame koude oplossing die aan de laatste eisen voldoet.

Wij beschikt over een ruim assortiment koel- en vriesmeubelen. Onze gerenommeerde merken staan garant voor kwaliteit. Daarnaast investeren wij continu in de kennis van onze medewerkers zodat hun kennis van de laatste innovaties altijd up to date is. In de afgelopen 60 jaar hebben we een brede klantenkring opgebouwd in de horeca. Restaurants, hotels en cafetaria’s, maar ook professionele grootkeukens in de zorg, tankstations en speciaalzaken weten hun weg te vinden naar Veld Koeltechniek. Dankzij deze ruime ervaring bent u altijd verzekerd van het juiste advies

Horeca apparatuur van Veld

De horeca apparatuur van Veld garandeert u optimale bedrijfszekerheid en veiligheid. Onze koel- en vriesoplossingen zijn van de beste kwaliteit, dankzij onze keuze voor gerenommeerde merken. Koel- en vriesoplossingen van Veld ondergaan scherpe controles die ervoor zorgen dat u kunt vertrouwen op uw aanschaf. Een greep uit ons assortiment vind u in ons assortimentsboek. Het volledige assortiment koel- en vriesmeubelen voor de horeca is te bekijken en te bestellen in onze webshop

Optimale samenwerking

Een goede en constructieve samenwerking met ons dealernetwerk vinden wij essentieel. Onze partners wroden dan ook steeds voorzien van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot onze producten. U bent daarmee altijd verzekerd van een deskundige en ervaren adviseur die u kan voorzien van een persoonlijk advies dat aansluit op uw onderneming.

Totaalconcepten

Naast onze stekkerklare producten bieden wij ook diverse koel- en vriesoplossingen op maat met bijbehorende logistieke diensten. Voor een persoonlijk advies staan ozne adviseurs graag voor u klaar.

Branding

Veld draagt graag zorg voor de juiste presentatie van uw producten. Een meubel dat opvalt door een herkenbare kleur of uw bedrijfslogo kan goed als marketinginstrument ingezet worden en bevordert het aanzetten tot impulsaankopen van uw producten. Het complete personalisatietraject kunnen we  begeleiden. Ook kleine aantallen realiseren we graag voor u. 

We hebben vaste partners als het gaat om de productie van bijvoorbeeld stickers en posters. Het branden van uw meubel doen we vervolgens in huis. Daarnaast zijn er diverse opties mogelijk, denk aan het op kleur brengen van de buiten- of binnenzijde van uw meubel. Ook de verlichting in de deur of kast kunnen we geheel naar uw wensen verzorgen.

One Cool Process

Met ons One Cool Process-concept ontnemen wij al uw zorgen als het gaat om vriezen en koelen. Het concept stelt u in staat om op efficiënte wijze acties te voeren met uw producten. Wij kunnen ook gekoelde producten meeleveren en stemmen het concept volledig op uw wensen af. Organisatorisch hebben wij de knowhow en capaciteit in huis om u volledig te ontzorgen.

Meer informatie

Horecaprojecten

Product temperatuurbeheersing is een belangrijk bedrijfsproces en wordt vaak onderschat. Wanneer u verzekerd wilt zijn van een toekomstgerichte en kwalitatief goede koude oplossing, adviseren wij u uw koelplan direct mee te nemen bij het ontwerp van uw horecaonderneming.

Of het nu gaat om horecakeukens, cafetaria’s, bedrijfsrestaurants of professionele keukens in de zorg, als specialist zitten we het liefst van scratch af aan bij u en eventueel uw (grootkeuken-, interieur-) partners aan tafel. Van aanvraag tot aan realisatie, Veld begeleidt en ondersteunt u graag in koude technische oplossingen op maat.

Veld projectbureau

Het projectmanagement van onze projecten ligt in handen van ons projectbureau. Ons installatieteam bestaande uit vakbekwame en goed opgeleide professionals is verantwoordelijk voor de installatie en montage.

Expertise bundelen

Samenwerking en het delen van kennis is volgens ons de beste basis voor innovatie. Binnen Veld is het uitwisselen van kennis een vanzelfsprekendheid. Zo werd binnen de discipline industrie in 2008 voor het eerst een pilot gedraaid met CO2 als natuurlijk koudemiddel. Sinds 2015 passen we deze ontwikkeling ook toe in de horeca.

Heel graag horen we uw persoonlijke wensen en ideeën. Door met elkaar in gesprek te gaan en elkaars expertise te bundelen ontstaan er nieuwe concepten en oplossingen. Wij denken graag met u mee.

Wij werken voor

Logo Bakkerij Doomernik
Bali Beach Logo

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent onze Groothandel producten en diensten.