Tankshops

Volledig ingerichte tankshops

De moderne consument wil zowel op locatie als onderweg keuze, kwaliteit en versbeleving. Een assortiment met voorverpakte broodjes, warme snacks, candy bars en flesjes drinken is niet meer voldoende. De consument vraagt om een gezonde gemaksoplossing voor ieder eetmoment van de dag. Dit vraagt om een breed assortiment verse producten die bewaard, gepresenteerd en bereid moeten worden. Daarnaast wordt steeds vaker gekozen voor one-stop-shoplocaties met een retail en horecafunctie.

Ontzorgingspartner

Veld is uw volledige ontzorgingspartner. Onze jarenlange ervaring en kennis binnen zowel retail als horeca brengen we eenvoudig samen binnen foodservice. Voor u het voordeel van één aanspreekpunt voor al uw koeltechnische vraagstukken. Wij werken nauw samen met gerenommeerde partners voor het inrichten van een horecagedeelte binnen uw supermarktvestigingen of een op zichzelf staande foodservicelocatie.

Eén partner voor al uw koeltechnische vraagstukken

Veld is uw volledige ontzorgingspartner. Onze jarenlange ervaring en kennis binnen zowel retail als horeca brengen we eenvoudig samen binnen foodservice. Voor u het voordeel van één aanspreekpunt voor al uw koeltechnische vraagstukken.

 

Wij werken nauw samen met gerenommeerde partners voor het inrichten van een horecagedeelte binnen uw supermarktvestigingen of een op zichzelf staande foodservicelocatie.