Foodservice

De beste koeltechnische oplossingen voor Foodservice

De moderne consument vraagt zowel op locatie als onderweg om een gezonde gemaksoplossing voor ieder moment van de dag. Dit vraag om een breed assortiment verse producten die bewaard, bereid en gepresenteerd moeten worden. Een juiste betrouwbare koeling is daarbij essentieel. Veld Foodservice is uw ontzorgingspartner met de beste, meest betrouwbare oplossing voor de totale vries- koel- en warmtewens in horeca-grootkeukens, tankshops, speciaalzaken en freshfood 'On the go'-shops.

Duurzaamheid, energiezuinigheid en maximale bedrijfszekerheid voor u staan bij ons centraal. Het combineren van deze aspecten met predictive datamanagement maakt dat onze prijs-kwaliteitsverhouding altijd optimaal is. ​Onze jarenlange ervaring en kennis binnen foodservice in de breedste vorm resulteren in de beste koeltechnischeoplossing voor iedere situatie. Wij werken vanuit de overtuiging dat transparant samenwerken op basis van wederzijds vertrouwen de basis is voor duurzame relaties met onze klanten. ​

Daarom kiest u voor Veld

Hoogste betrouwbaarheid
Optimaal bouwproces met gestandaardiseerde techniek
Landelijke dekking service en onderhoud
Predictive datamanagement

Gasloos bouwen

Doordat we continu innoveren investeren we tijd en kennis om de optimale mix van functionaliteit, onderhoud, energiekosten en milieueffecten te bepalen. Wij bieden mileuvriendelijke koelinstallaties die zijn voorzien van een warmte-terugwinningsysteem. Met dit systeem wordt restwarmte van het koelen teruggewonnen en hergebruikt voor het verwarmen van andere ruimtes in uw pand. Bovendien werken we met het natuurlijke koudemiddel CO2 dat niet extra belastend is voor het milieu. Door de koel- en vriesmeubelen die we inzetten te voorzien van energiebesparende opties, dragen ze nog eens extra bij aan een forse besparing van het energieverbruik. 

 

Maximale bedrijfszekerheid dankzij innovatief datamanagement

Adequate monitoring en bewaking van uw koeling stelt ons in staat eventuele problemen tijdig te signaleren en, al dan niet op afstand, op te lossen. Zo voorkomen we onnodige uitval, productschade en onnodig hoog energieverbruik. Door 24/7 monitoring van de systemenen en de daaruit voortkomende data slim in te zetten, zijn we in staat u voortdurend te voorzien van advies over energiebesparende maatregelen die bijdragen aan een kostenverlaging op uw exploitatiekosten.

Nadelige invloeden van buitenaf elimineren we zoveel mogelijk. Een voorbeeld hiervan is het plaatsen van een vernevelingsysteem op de koelinstallatie. Deze treedt automatisch in werking wanneer er veel gevraagd wordt van de installatie bij hoge temperaturen. Uitval wordt hierdoor tot het minimale beperkt.

Service en onderhoud

Wij zorgen waar nodig voor een snelle interventie bij u op locatie. Bij storingsmeldingen staat onze landelijk opererende serviceafdeling 24/7, 365 dagen per jaar voor u klaar. U wordt automatisch doorgeschakeld met de experts op onze geoutilleerd serviceafdeling. Zij wijzen op basis van toegekende prioriteiten uw storingsmelding direct toe aan de dichtstbijzijnde servicemonteur, die alle benodigde gegevens van uw installatie inclusief eventuele storingshistorie tot zijn beschikking heeft.

Wij werken voor

Logo Picnic
Logo BP
Logo BP
Logo AH To Go
Logo Bakkerij Doomernik
Luciano-Sweetart-Logo
Bali Beach Logo

Ook kiezen voor Veld Foodservice?