Foodservice

De beste koeltechnische oplossingen voor Foodservice

De moderne mens wil onderweg gemaksoplossingen. Jij laat dus freshfood bereiden in de horeca-grootkeukens van je on-the-go-shops, kiosken of foodconcept of koopt voorverpakt in. Dát vraagt om koelingen die altijd presteren; koelingen die bij aanschaf misschien iets meer kosten, maar veel beter zijn voor je total cost of ownership. Dát vraagt om partnership met Veld Koeltechniek Foodservice.

Je vindt bij Veld Koeltechniek Foodservice duurzame en kostenefficiënte koeltechniek voor je totale vries-, koel- en warmtewens. Voor elke vraag van jou bespreken we als team de beste oplossing; in het bijzonder voor je horeca-grootkeukens, tankshops, speciaalzaken en freshfood on-the-go-shops. Tussendoor kijken we altijd vooruit hoe het nóg beter kan. Voor jou. En voor de volgende generatie.

Daarom kiest u voor Veld

Hoogste betrouwbaarheid
Optimaal bouwproces met gestandaardiseerde techniek
Landelijke dekking service en onderhoud
Predictive datamanagement

‘Gewoon’ inkopen óf partner worden...

Koeltechniek inkopen kun je overal. Werk jíj liever met een partner die vooropzet wat belangrijk is voor jóuw organisatie? Vertel ons dan al in de oriëntatiefase je prioriteiten. Totaal kostenbeheer, duurzame techniek, bedrijfszekerheid door betrouwbare installaties met controle op afstand en reserveonderdelen op voorraad? Ervaar net als onder meer BP en NS hoe we als goede sparringpartner altijd de meest duurzame en kostenefficiënte oplossing voor je realiseren: koelingen die altijd werken en omzetderving voorkomen.

Samen voorop lopen

Met ons haal je verder een schat aan kennis in huis van koelen in de retailomgeving, onder meer bij de bekend-ste supermarktketens. En mede dankzij ons eigen research- & developmentteam heb je een innovatiepartner die altijd vooroploopt met de nieuwste techniek. Zo loopt ook jóuw organisatie dus voorop. Vanuit ons familiebedrijf maken we het samen met jou als winning team waar!

 

Verduurzaam op jouw niveau

Hoe ver wil je gaan met duurzaamheid? Met natuurlijk koudemiddel CO2 zit je in ieder geval al goed. Wij praten je graag bij over gevolgen en mogelijkheden. Net als over verdere duurzame keuzes. Zo bespaar je energie én gaan je installaties langer mee. Tip: reken bij stekkerklare koelingen ook eens uit of switchen naar energiezuinigere oplossingen loont!

Snel geleverd, snel waargemaakt

Als je eenmaal de beslissing neemt om samen te gaan werken, wil je ook dat je tankshops of kiosken snel opera-tioneel worden. Goed nieuws: we staan erom bekend dat we razendsnel schakelen. En elke belofte waarmaken. Dát geeft (bedrijfs)zekerheid. Verder denken we altijd mee. Vallen levertijden door crises bijvoorbeeld tegen? Dan kijken we samen hoe het voor je vestigingen anders kan.

In goede handen bij servicesituaties

Je installatie monitoren en optimaliseren we 24/7. Hoe? Door vanuit onze eigen meldkamer in Nederland en Bonaire data van je apparatuur als handvat te gebruiken voor predictive maintenance: voorspellend onderhoud. Resultaat? Minder uitval. Vanuit de meldkamer lossen we waar nodig de eerste storingen trouwens vaak op afstand meteen al op, ook ‘s nachts.

Veiligheid met de juiste papieren

Je hebt bij ons ook de zekerheid dat we extra veilig werken. Dat is een belangrijke reden waarom zo veel petrol-, rail- en foodconceptbedrijven voor ons kiezen. Onze monteurs volgen namelijk diverse (veiligheids)cursussen, hebben de juiste competenties en diploma’s. Zo hebben zij allemaal een VCA-diploma en ook als organisatie zijn we VCA-gecertificeerd. We hebben veiligheid hoog in het vaandel staan, zowel voor de veiligheid van onze mensen als die van jou en je klanten. Een veilige gedachte dus voor jou als er publiek loopt op de treinperrons of bij de tankstations waar we werken.

Wij werken voor

Logo Picnic
Logo BP
Logo BP
Logo AH To Go

Meer weten over Veld Foodservice?