Branches

Op zoek naar een professionele koel- en/of vriesoplossing? Of u nu horecaondernemer, retailer of werkzaam bent in de voedselindustrie, Veld levert maatwerk voor diverse branches.

Foodservice

Foodservice

De moderne consument vraagt zowel op locatie als onderweg om een gezonde gemaksoplossing voor ieder moment van de dag. Dit vraagt om een breed assortiment verse producten die bewaard, bereid en gepresenteerd moeten worden. Een juiste betrouwbare koeling is daarbij essentieel. Veld Foodservice is uw ontzorgingspartner met de beste, meest betrouwbare oplossing voor de totale vries- koel- en warmtewens in horeca-grootkeukens, tankshops, speciaalzaken en freshfood 'On the go'-shops.

Horeca

Met meer dan 60 jaar ervaring is Veld expert op het gebied van horeca in de breedste zin van het woord. Voor restaurants, hotels en cafetaria’s, maar ook professionele grootkeukens in de zorg biedt Veld Koeltechniek de juiste oplossing. In samenwerking met partners in onder andere de grootkeukenindustrie, catering en zorg hebben we al vele projecten mogen inrichten. Als geen ander weten wij dat temperatuurbeheersing van essentieel belang is voor de voedselveiligheid. We adviseren dan ook om uw koelplan direct mee te nemen in het ontwerp van uw horecaconcept.

Industrie

Veld Industriële koudetechniek ontwerpt en realiseert energiezuinige en duurzame koel- en vriesoplossingen. Actuele kennis van uw bedrijfsprocessen en ons vakgebied leiden naar de meest optimale oplossingen in koudetechniek.

Ons ervaren team is werkzaam in de sectoren logistieke dienstverlening, proces industrie, koel- en vrieshuizen, slachterijen, groente- en fruitverwerking en de maritieme koudetechniek.

Retail

U wilt uw verse producten aantrekkelijk, hygiënisch én energiezuinig aanbieden. Veld biedt hiervoor verschillende oplossingen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van koudetechniek bent u verzekerd van een goed advies, passend bij uw situatie en wensen. Ons team van specialisten houdt bovendien de laatste ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten en zorgt dat ons aanbod hier altijd op aansluit.

Service

Uw primair belang is een optimaal en betrouwbaar functionerende koelinstallatie en/of vriesinstallatie. Uw producten moeten op de juiste temperatuur blijven, tegen zo laag mogelijke kosten. Goed onderhoud verlengt de economische levensduur van uw koel- en vriesapparatuur. Met onze landelijk opererende serviceafdeling staan wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Wij werken voor

Logo Beyond Meat
Logo Picnic
Logo BP
Logo BP
Logo AH
Logo AH To Go
Vice-Versa-Logo
Logo Coop
Logo Bakkerij Doomernik
Luciano-Sweetart-Logo
Bali Beach Logo

Wij helpen u graag verder