Blogs

De ideale temperatuur van schepijs

Wat is de ideale temperatuur van schepijs en wat zijn de ideale bewaarcondities? Je leest het in onze blog

Lees verder

Hoe start je als slager met Dry agen?

De vraag naar bijzonder vlees neemt de laatste jaren toe. Hoe kun je met dry aged vlees hier op inspelen als slager?

Lees verder
medicijn strips

Wie maken er gebruik van een medische koelkast?

Medische koelkasten, ze zijn er in veel verschillende modellen, uitvoeringen en specificaties. Maar welk model is geschikt voor welke situatie?

Lees verder
Handijsjes

Kies je als ondernemer voor schepijs of handijs?

Kun je nu het beste schepijs of handijs toevoegen aan je business? Een vraag die veel ondernemers bezig houdt die hun business willen vergroten

Lees verder
dry-aged vlees

Het verschil tussen dry-aging en wet-aging

Binnen het principe van het agen van vlees kunnen we 2 methodes onderscheiden: Dry-aging en wet-aging. Maar wat is nu het verschil tussen beide methodes?

Lees verder
Mensen drinken wijn aan tafel

Vijf redenen waarom je wijn het beste bewaard in een wijnklimaatkast

Mensen die beweren dat een wijnbewaarkast of wijnklimaatkast in feite niet veel meer is dan een luxe koelkast, hebben gelijk. Al komt er toch heel wat meer bij kijken dan bij de ‘gewone’ koelkast of barkoeling in de professionele keuken en horecazaak.

Lees verder

Je koeling zomerklaar maken

De zomer komt er aan en vanaf 28 april mogen voorzichtig de terrassen weer open. Als ondernemer ben je nu druk met je terras "Corona Proof" te maken, maar heb je ook aan je koeling gedacht? Met deze 7 tips is ook jouw koeling klaar voor de zomer!

Lees verder

6 vragen over omzetkansen met de koeltafel Breda

Hoe zet je als ondernemer koeling strategisch in? Op welke manier buig je hiermee een kostenpost om in een omzetprikkel?

Lees verder