Wat is de ideale temperatuur van schepijs en wat zijn de ideale bewaarcondities? Je leest het in onze blog
Lees verderDe vraag naar bijzonder vlees neemt de laatste jaren toe. Hoe kun je met dry aged vlees hier op inspelen als slager?
Lees verderMedische koelkasten, ze zijn er in veel verschillende modellen, uitvoeringen en specificaties. Maar welk model is geschikt voor welke situatie?
Lees verderKun je nu het beste schepijs of handijs toevoegen aan je business? Een vraag die veel ondernemers bezig houdt die hun business willen vergroten
Lees verderBinnen het principe van het agen van vlees kunnen we 2 methodes onderscheiden: Dry-aging en wet-aging. Maar wat is nu het verschil tussen beide methodes?
Lees verderMensen die beweren dat een wijnbewaarkast of wijnklimaatkast in feite niet veel meer is dan een luxe koelkast, hebben gelijk. Al komt er toch heel wat meer bij kijken dan bij de ‘gewone’ koelkast of barkoeling in de professionele keuken en horecazaak.
Lees verderDe zomer komt er aan en vanaf 28 april mogen voorzichtig de terrassen weer open. Als ondernemer ben je nu druk met je terras "Corona Proof" te maken, maar heb je ook aan je koeling gedacht? Met deze 7 tips is ook jouw koeling klaar voor de zomer!
Lees verderHoe zet je als ondernemer koeling strategisch in? Op welke manier buig je hiermee een kostenpost om in een omzetprikkel?
Lees verder