De werkwijze

Afbeelding: Werkwijze

Tijdens kantooruren, 08.00 - 17.00 uur, staat een goed geoutilleerde callcenter gereed om u storingsmelding aan te nemen en te verwerken in een modern geautomatiseerd planningsprogramma.

 

Mocht u onverhoopt toch een storing hebben buiten deze tijden, dan kunt u te allen tijden ons storingsnummer bellen voor spoedeisende storingen 0544-476 476.
 

Dit systeem staat continue in verbinding met de landelijk verspreide servicemonteurs. De service planner wijst op basis van toegekende prioriteiten uw storingsmelding direct toe aan de dichts bijzijnde servicemonteur. Deze heeft dan alle benodigde gegevens van de installatie en locatie op een Notebook tot zijn beschikking, evenals de eventuele storingshistorie.

Ook buiten kantooruren en in het weekeinde staan er gekwalificeerde servicemonteurs voor u gereed. U belt gewoon het algemene nummer van Veld Koeltechniek BV en u wordt automatische doorgeschakeld naar een professionele alarmcentrale die de juiste verwerking van uw storingsmelding waarborgt.
 

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op