“Een goed functionerend, ingespeeld en kwalitatief team is de sleutel tot succes.”

Internationale elite

De juiste teamsamenstelling, daar draait het bij Kuipers om. Door de kwaliteiten van zijn medewerkers optimaal in te zetten en verder tot ontwikkeling te brengen, haalt hij ook het beste uit zichzelf. Dat maakt hem niet alleen een goede ondernemer, maar ook een topscheidsrechter. Immers, ook in het scheidsrechtersvak vormt Kuipers met zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra een geolied team dat tot de internationale elite behoort.

Een andere belangrijke overeenkomst tussen het managen van een supermarkt en het leiden van een voetbalwedstrijd is het nemen van beslissingen. De kwaliteit van de gemaakte beslissingen bepaalt uiteindelijk of ze tot succes leiden of niet. Verschillen zijn er uiteraard ook. Een gefloten wedstrijd mag geslaagd genoemd worden als niemand over de arbitrage praat. Bij de supermarkt is het juist fantastisch dat er zo veel over gepraat wordt. En er bovendien met titels als beste C1000 van Nederland en de vierde prijs in de strijd om de titel Supermarkt van het Jaar 2013 vandoor gaat.

“To do a common thing uncommonly well, brings success.”

Vertrouwen op elkaar

Kuipers is trots op zijn bedrijf en de medewerkers. Hij geeft aan voor 100% op hen te vertrouwen. Daardoor is hij in staat om tijd vrij te maken om zich voor te bereiden op de belangrijke wedstrijden die hij krijgt toegewezen. Hoogtepunten vormen de finale van de Champions League tussen Real Madrid en stadsgenoot Atlético en natuurlijk het optreden tijdens de WK in Brazilië. Kuipers ontving lovende kritieken hiervoor. Net zoals hij zijn medewerkers en andere betrokkenen bij het exploiteren van zijn supermarkt looft. Ook op zijn leveranciers wil Kuipers kunnen vertrouwen. Naast professionaliteit is ook het gevoel dat hij bij de leverancier heeft erg belangrijk. Er moet een klik zijn, zoals dat heet.

 “Je moet bijna blindelings op elkaar kunnen vertrouwen. Samen wordt er namelijk een wedstrijd aangegaan, te weten de dagelijkse confrontatie met de consument.”

Een kritische consument beloont je door terug te komen. Maar toont ook direct haar teleurstelling als de belofte niet waar wordt gemaakt. Daarom is het belangrijk dat met name de vers- en semiversproducten die gekoeld en bevroren worden gepresenteerd altijd in optimale conditie zijn. Een goede werking van de koel- en vriesinstallaties, die 24 uur per dag 7 dagen in de week worden gemonitord, is daarbij van doorslaggevend belang.

Bij de laatste ingrijpende verbouwing van de supermarkt in 2012 én 2015 viel de keuze op Veld als leverancier voor de koel- en vriesinstallatie en de bijhorende meubels. De wijze waarop Veld het offertetraject aanvloog en haar specialisme op het gebied van koude in retail overbracht, ervoer Kuipers als hartverwarmend. Zowel met het bouwteam als de directie klikte het. Al tijdens de diverse bouwvergaderingen en de uitvoering op de winkelvloer. Kuipers geeft aan de warmte van het hele Veld-team als zeer prettig te hebben ervaren. Er ontstond een klik.

Afbeelding: Team Jumbo Kuipers-web
Team Jumbo Kuipers Oldenzaal

Milieuvriendelijk en energiezuinig

De supermarkt van Kuipers heeft een groen karakter. Zo wordt er onder andere gebruikgemaakt van zonnepanelen. Daarnaast is er geïnvesteerd in een energiezuinige koelinstallatie met het natuurlijk koudemiddel CO2. De milieuvriendelijke installatie gebruikt restwarmte optimaal door middel van warmteterugwinning. Ondanks dat de initiële investering hoger is van een dergelijke installatie, zijn de kosten snel terugverdiend, met als resultaat een blijvend lagere energierekening en nauwelijks belasting voor het milieu.

Belangrijk vindt Kuipers ook dat Veld de totale monitoring van de koel- en vrieswerking 24 uur per dag en 7 dagen in de week overneemt. Hierdoor wordt hij als ondernemer geheel ontzorgd.

 “Nog voordat ik de oorzaak van een storing probeer te achterhalen heeft Veld het al opgelost, of staat de monteur al in de winkel.”

Uitdagingen en kansen

 Björn Kuipers ziet de toekomst zonnig tegemoet. Er zijn nog vele uitdagingen aan te gaan, zowel zakelijk als in de rol van arbiter. Hoe de supermarktformule zich ook gaat ontwikkelen, Kuipers ziet zoals altijd kansen in de lokale marktbewerking. Klantloyaliteit is daarbij het belangrijkst.

“Mensen moeten het gezellig vinden om boodschappen te doen om de hoek”.

Voor de komende tijd staan diverse aantrekkelijke wedstrijden en het EK in Frankrijk als doelstelling op de agenda van scheidsrechter Kuipers. Om al deze activiteiten goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk fit en gezond te blijven en zonder stress helder van geest te zijn. Een probleemloos werkende en perfect onderhouden koel/vriesinstallatie van Veld is alvast een duw in de goede richting.

Impressie van de winkel

Contact? Schakel onze expertise nu in!

  Bedrijfsnaam *
   

  Branche
   

  Aanhef

  Voornaam *
   

  Achternaam *
   

  Adres *
   

  Postcode *
   

  Vestigingsplaats
   

  Telefoon *
   

  Fax
   

  E-mail *
     

  Opmerkingen en/of vragen
   

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op