Projecten

1

Coop Vandaag Rotterdam

8-12-2015CoopRetail
Afgelopen week zijn er drie nieuwe winkels geopend in Rotterdam onder de naam Coop Vandaag. Coop Vandaag is een nieuw concept van Coop Supermarkten. De supermarkten richten zich op kleine huishoudens in stedelijke gebieden die niet voor een week boodschappen doen, maar op dezelfde dag pas beslissen wat ze willen eten. Veld Koeltechniek heeft als een van de vaste bouwpartners van Coop voor alle drie de vestigingen de koeltechniek mogen verzorgen. De nieuwe winkels zijn gevestigd aan respectievelijk de Oostzeedijk, de Zwart Jansstraat en de Mariniersweg. In alle drie de gevallen gaat het om voor Coop nieuwe vestigingspunten. C...
Lees meer

1

Plus van Ostadelaan

18-11-2015Retail Plus
Afgelopen week opende Plus van Ostadelaan in Utrecht. Deze winkel is verbouwd naar het City concept. Het City concept, of ook wel stadswinkel, wordt ook wel het zusje van de Briljant-formule genoemd. De supermarkt bestaat uit een clustering van elementen uit de Briljant-formule aangevuld met een nieuwe onderdelen zoals een horecacorner. Plus van Ostadelaan is een echte stadswinkel geworden met een groot assortiment groente, vlees brood en kaas in een zeer overzichtelijke opzet.  De indeling wijkt daarentegen wel af van de Briljant-formule. Al het vers staat namelijk vooraan en de kruidenierswaren zijn achterin de winkel vind...
Lees meer

1

Marqt Gelderlandplein

12-10-2015Retail
Onlangs opende Marqt Gelderlandplein in Amsterdam. Veld leverde de koelmeubels in strak design. Het nieuwe concept richt zich volledig op ‘beleving’. Zo bevat de winkel een groentekas waarin duurzaam geteelde groente- en fruitsoorten worden bewaard. Met nieuwe services richt Marqt 2.0 zich op meer gemak en kwaliteit voor de klant. In de winkel wordt ter plekke verse pasta gemaakt, vlees gesneden en vis gemarineerd en gebakken. Elke week staat er een andere foodtruck in de zaak die een lunch serveert. Ook is er een vaste ‘keet’ voor koffie, versnaperingen, salades en belegde broodjes.    
Lees meer

1

Jumbo Wageningen

9-7-2015Retail Jumbo
Afgelopen woensdag opende Jumbo Wageningen haar deuren. De supermarkt, gevestigd in het winkelcentrum Tathorst, vervangt de C1000 formule. Naast een nieuwe formule heeft de winkel in Wageningen er ook een nieuwe ondernemer bij: George Verberne. Hij heeft al veel ervaring met de Jumbo formule. Naast de supermarkt in Wageningen is dhr. Verberne ook eigenaar van de Jumbo in Driebergen.  Uniek aan deze nieuwe supermarkt is het grote versplein waar klanten terecht kunnen voor verse vis, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast is de supermarkt voorzien van een zelfscansysteem waardoor klanten nog sneller kunnen winkelen.    
Lees meer

1
Harold van Velzen

Plus van Velzen Lopik: pionier

15-4-2015PlusRetail
Op 15 april 2015 opende Plus van Velzen in Lopik haar deuren. Bijzonder detail naast de levering van diverse koel- en vriesmeubelen is de keuze voor een zeer milieuvriendelijke CO2 transkritische koelinstallatie. Supermarktondernemer Harold van Velzen is een echte pionier. Hij legde de focus op het regionale assortiment en koos voor diverse streekproducten. Zo promoot hij het brood uit de regio. Het spelt wordt in Lopik verbouwd. Daarnaast innoveerde hij met een drive-thru pick-uppoint. Klanten kunnen bij een praatpaal hun bestelnummer doorgeven, inpandig de boodschappen afhalen en daarna doorrijden om via de laad- en losruimte...
Lees meer

1

Jumbo den Blanken Baarn

25-3-2015Retail Jumbo
Ondernemer Joost den Blanken heeft de eerste van zijn 2 C1000 supermarkten omgebouwd naar de Jumbo formule.De winkel in Baarn is in de nieuwe stijl van Jumbo opgezet, met veel aandacht voor vers.De supermarkt in Amersfoort zal de komende weken omgebouwd worden naar de zogenaamde “Large” Jumbo Formule.  
Lees meer

1

Plus Stadhoudersplein Rotterdam

17-3-2015Retail Plus
Dinsdag 17-3-2015 opende Plus Stadhoudersplein in Rotterdam haar deuren. Supermarktondernemer Peter de Jong is zeer tevreden met de ombouw van zijn supermarkt naar de Plus Briljant formule. Veld leverde o.a. de koel- en vriescellen, de actiekoelingen, het grillmeubel en het biomeubel.      
Lees meer

1

Plus Rik Assen Dalen

12-2-2015Retail Plus
Voormalig COOP ondernemer Rik Assen heeft afgelopen week de deuren geopend van de compleet vernieuwde PLUS- winkel in Dalen. Een totaal nieuwe supermarkt waarin alle aspecten van een moderne winkel aanwezig zijn. Zoals energiezuinige LED verlichting in de koel- en vriesmeubelen. Daarnaast is de koeltechniek vervangen door een milieuvriendelijke CO2 installatie met warmteterugwinning (WTW)        
Lees meer

12

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op