Veld Koeltechniek

Nadat Henk Veld, de oprichter van ons bedrijf, tijdens zijn opleiding aan de Stork school in Hengelo en zijn werkzaamheden in de Nederlandse Antillen ervaring had opgedaan in het vakgebied van de koudetechniek, begon hij in 1960 zijn eigen bedrijf in Groenlo. In een florerende agrarisch georiënteerde Achterhoek, waar tevens veel activiteit was van slachtende- en vleesverwerkende bedrijven, was meer dan voldoende vraag naar kwalitatieve koude oplossingen. In dezelfde periode namen versproducten als kaas, vlees  en vleeswaren een steeds prominentere plaats in binnen het assortiment van de traditionele kruidenier en deden de eerste ZB (zelfbediening) winkels hun deuren open. Werden deze verse waren eerst nog gepresenteerd in door Henk Veld zelf geproduceerde koeltoonbanken, al gauw bleek dat het ook anders kon.

Groei

Missie

Veld Koeltechniek is dé dienstverlener in koudetechnische oplossingen in product- en procesomgeving, waarbij innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staan, met als doel onze klanten toegevoegde waarde te laten genereren, waarbij onze competente medewerkers het verschil weten te maken.

Veld Koeltechniek is bewust uit de markt van klimaatbeheersing van de mens in arbeid en wonen gebleven. Hierdoor kon de focus op de ontwikkelingen in de gekozen product/marktcombinaties blijven. Dit heeft geresulteerd in gezonde structurele groei gedurende de achterliggende jaren.

Kernwaarden

Onze kernwaarden: Betrokken, Innovatief, Competent, Resultaatgericht en Zelfbewust moeten onze identiteit in de markt van een scherp profiel voorzien. Innovatieve oplossingen met gebruikmaking van natuurlijke koudemiddelen zijn daarvan een voorbeeld evenals het maken van belangrijke efficiency slagen door het in structuur brengen van de organisatie.

Het familiebedrijf Veld Koeltechniek kent weinig verloop en met regelmaat wordt er een dienstjubileum van één of meerdere van de inmiddels meer dan 170 werknemers gevierd. Belangrijk bij dit alles blijft echter het gegeven dat we in de voetsporen van onze oprichter Henk Veld met enthousiasme en nieuwsgierigheid onze klanten waar blijven bieden voor hun geld.

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op