Veld Special Products

Onlangs werden de handtekeningen gezet onder de oprichtingsakte van een nieuwe onderneming, te weten Veld Special Products bv in Groenlo.
Dit jonge bedrijf zal zich naast zusteronderneming Veld Koeltechniek bv binnen de koudetechniek voornamelijk bezig houden met innovatieve projecten, het ontwikkelen van nieuwe technieken en het ontwerpen en bouwen van unieke installaties in eigen land maar vooral ook in het buitenland.
Veld Koeltechniek is met ruim 150 medewerkers geen onbekende in de wereld van de koudetechniek. Al bijna 50 jaar opereert zij als Achterhoeks familiebedrijf vanuit Groenlo als nationale speler op het gebied van koel- en vriesoplossingen.
De ontwikkelingen in de koudetechniek accelereren en vragen steeds vaker om het leveren van hoogwaardig maatwerk. Om adequaat te kunnen reageren op deze tendens en waar mogelijk zelfs een voortrekkersrol te vervullen, is besloten om een omgeving te creëren waar alle faciliteiten worden geboden om het innovatieve karakter verder tot bloei te brengen.
Op korte termijn zal Veld Special Products haar eerste projecten realiseren en daarmee een volwaardige status binnen de Veld groep hebben verworven.

Voor meer informatie over veld special products:

www.veldspecialproducts.com
 

 

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op