van de Put Varsseveld

Afbeelding: DSC02092 (Medium)

 

Vrieshuis, tempereerruimtes, egalisatie- en koelcellen in de achterhoek.

 


Koel- en Vrieshuis Lintelo BV heeft in Varsseveld een dienstverlenende vestiging gepland in op- en overslag van diepvries producten.

 


De huidige vestiging in Lichtenvoorde was hiervoor te klein geworden. Koel- & vrieshuis Lintelo is een partij in de markt die de klant van A tot Z ontzorgt vanaf douane inklaringen, transport, scannen, product-verdeling op maat etc. Naast invriezen en vriesopslag hebben zij ook ruime mogelijkheden van tempereren.

 

 

Afbeelding: put varsseveld (Medium)

Onlangs hebben wij de mooie opdracht mogen ontvangen voor de nieuwbouw van 5 stuks multifunctionele vriescellen. De cellen hebben elk een afmeting van 55 x 19 x 11 meter. De totale vriesopslag bedraagt ca. 50.000m3.

 

In de cellen worden diverse producten opgeslagen zoals vlees, zuivel & boter. Doordat de markt veelzijdigheid en flexibiliteit vraagt, kan elke cel onafhankelijk ingesteld worden in vries- of koelbedrijf. Zo kan zeer snel en eenvoudig op de klantvraag ingespeeld worden. De cellen worden uitgevoerd met zowel conventionele inrijstellingen als met verrijdbare stellingen.
 

 Daarnaast is alles compleet op afstand te beheren door het energie besparende regel- en bewakingssyeteem ADAP-KOOL. Dit systeem ontwikkeld zich razend snel in de industriële markt met regelaars en componenten die een perfecte controle en beheersing van de koudeinstallaties garanderen.

Veld Koeltechniek is zo in staat het complete beheer en controle over de installaties op zich te nemen en zo onze klant te ontzorgen. Hierdoor kan Koel- en Vrieshuis Lintelo zich volledig concentreren op de eigen werkzaamheden.

 

Afbeelding: bord put

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op