Verhey Vlees - Nuth

Uitbreiding Verhey Vlees - Nuth

Verhey Vlees vindt haar oorsprong in 1895. Vandaag de dag geeft de 4e generatie Verhey leiding aan het familie bedrijf. Verhey Vlees verwerkt en verpakt wekelijks 1.200 ton rundvlees tot consumenten producten. Op dit moment vindt uitbreiding en vernieuwing van de productielocatie plaats.

Krattenwasserij

Zo wordt de krattenwasserij volledig vernieuwd en voorzien van efficiënte energiezuinige luchtbehandeling en optimale hygiëne. De luchtbehandelingskast is voorzien van een zogenaamde kruisstroomwisselaar. Deze zorgt dat de afgevoerde lucht de warmte overdraagt op de nieuwe gefilterde buitenlucht zodat geen energie (warmte of koude) verloren gaat. Het thermisch rendement komt hiermee op 75%
Tijdens productie is deze ruimte daarmee voorzien van voldoende verse lucht en blijft de ruimte aangenaam, ook bij lage omgevingstemperaturen.

Werkruimte

Robot ruimte

Uitbreiding Verhey Vlees - Nuth

De vlies robotruimte is een ruimte waar aan de laatste snit uit het proces wordt gewerkt. De robot verpakt de veelal gevliesde vleesdelen in vacuüm zakken.
Om te komen tot een aangenaam werkklimaat is hier gekozen voor PAC werkruimte verdampers. Deze speciaal voor verwerkingsruimtes ontwikkelde verdampers zijn vrijwel tochtvrij, hebben een aangenaam laag geluidsniveau (<45dBa@5m), lage onderhoudskosten (geen airsocks) en zijn eenvoudig te reinigen.

Hygiëne drogen

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op