Uitbreiding Padifood - Oss

Afbeelding: padifood website (1)

Uit het exclusieve Chinees-Indische restaurant Padihoeve groeide in 1989 Padifood. Een professioneel productiebedrijf met een ambachtelijke bereidingswijze. Padifood maakt verse Oosterse kant-en-klaar maaltijden. In 1987 werd gestart met de verkoop van voorverpakte maaltijden en werd de basis gelegd voor Padifood restaurants in Oss en verre omgeving. In 1987 werden de activiteiten uitgebreid met ambachtelijke kant-en-klare maaltijden. Sinds 1995 is Padifood gevestigd in de huidige moderne productieomgeving die aan alle eisen voldoet. Elke dag worden verse grondstoffen gebruikt. Padifood maakt geen gebruik van halffabrikaten en voegt geen conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen toe.

De gerechten zijn houdbaar tot enkele weken na de productiedatum door een uniek en snel productieproces. Wokken op hoge temperaturen, razendsnel afkoelen en vacuüm verpakken in een hygiënische ruimte maakt napasteurisatie overbodig. Padifood gerechten vind je onder meer bij Coop, Deen, Dekamarkt, Jumbo, Plus, Sligro, Spar en nog vele andere.

In het nieuwbouw-gedeelte wordt door Veld Koeltechniek BV de koeltechniek verzorgt , uiteraard met het AdapKool beheersysteem van Danfoss. Het nieuw te installeren AdapKool-deel wordt op het bestaande deel aangesloten. Om een en ander overzichtelijk te houden, was een update van de bestaande koelinstallaties noodzakelijk
 

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op