Uitbreiding Egbert Kruiswijk

Uitbreiding Egbert Kruiswijk

Egbert Kruiswijk Vlees producten laat zien dat groei in de vlees sector wél mogelijk is. Dit voorjaar werd de uit 2005 stammende productie locatie vergroot van 8.000 m2 12.000 m2. Wekelijks wordt er nu 1.000 ton vlees verwerkt.
Egbert Kruiswijk vertelt: ”de vlees sector heeft een toekomst, mits de communicatie met de consument verbetert. De klant is tegenwoordig prima in staat om duidelijk te maken wat zij wil. Het is aan de sector om daarop in te spelen: “efficiënt leveren wat de klant vraagt”.
Zo maakt Egbert Kruiswijk Vleesproducten deel uit van de keten Duurzaam Varkensvlees.  Dit is een gecertificeerd milieu keurmerk voor de gehele keten van boeren, slachterijen, grossiers, retailers en vleeswarenproducenten. Samen maken de ketenpartners afspraken over de wijze waarop varkensvlees geproduceerd wordt.
De eisen van Stichting Milieukeur (SMK) zijn hierbij leidend. Het eisenpakket van SMK wordt opgesteld in samenwerking met het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties zoals Stichting Natuur en Milieu, de Dierenbescherming en Solidaridad.

Uitbreiding Egbert Kruiswijk

Contactformulier Industriële Koudetechniek

  Bedrijfsnaam *
   

  Branche
   

  Aanhef

  Achternaam *
   

  Adres *
   

  Postcode *
   

  Vestigingsplaats
   

  Telefoon *
   

  Fax
   

  E-mail *
     

  Opmerkingen en/of vragen
   

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op