Transkritische koelvriesinstallatie voor Bakker Logistiek

Afbeelding: transkritisch

Veld Koeltechniek realiseert energiezuinige transkritische koelvriesinstallatie met warmte terugwinning en tempereercellen voor Bakker Logistiek Heerenveen. De technische levensduur van de bestaande installaties was bereikt. Daarbij werd gebruik  gemaakt van (verboden) chemische koudemiddelen.
Op basis van de energieprestaties is gekozen voor een transcritisch koel-vriessysteem. De totale vriescapaciteit bedraagt 270 kW, terwijl voor de koelcellen 220 kW koude geleverd wordt. De logistieke ruimtes worden gebruik voor het invriezen, afkoelen, temperen en opslaan van boter. Mede vanwege de geringe toegestane temperatuur toleranties het logistieke complex van 10.000 m2 voorzien van afstandbeheer en aangesloten op de Veld meldkamer.
De beschikbare afvalwarmte wordt nuttig ingezet voor verwarming van het complex en in de geavanceerde Veld tempereercellen

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op