Terugwinnen van restwarmte

Plukon Foodgroup
Plukon Foodgroup

De voedingsmiddelen industrie legt voor een belangrijk deel beslag op grondstoffen en energiebronnen. Zo is ongeveer 10% van ons energieverbruik toe te schijven aan de productie en opslag van voedingsmiddelen.
Binnen de vleessector wordt daarnaast veel water verbruikt voor het reinigen van productieruimtes en machines.
Pluimvee slachterij Plukon in Goor verbruikt circa 235 m3 warm water (+55°C) per dag. Het water wordt voor een klein deel opgewarmd met restwarmte uit de ammoniak koelinstallatie. Het grootste deel (75 %) wordt door CV verwarmd.
Het bedrijf slacht dagelijks 100.000 kuikens ten behoeve van de Europese markt.

Gasverbruik reduceren

Vragen over het terugwinnen van restwarmte? Neem contact op!

    Bedrijfsnaam *
     

    Branche
     

    Aanhef

    Achternaam *
     

    Adres *
     

    Postcode *
     

    Vestigingsplaats
     

    Telefoon *
     

    Fax
     

    E-mail *
       

    Opmerkingen en/of vragen
     

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op