Terugblik Pulse Voorjaarsupdate bij Veld Koeltechniek

Afbeelding: VJU_web

Op woensdag 8 juni 2012 hield Pulse bij Veld Koeltechniek in Groenlo haar jaarlijkse Voorjaarsupdate om haar klanten bij te praten over de laatste ontwikkelingen. Er was er een compleet programma samengesteld over de Microsoft Dynamics AX roadmap met de nadruk op Microsoft Dynamics AX 2012. De nieuwste versie die vanaf augustus op de Nederlandse markt beschikbaar is. Een honderdtal aanwezige klanten was getuige van inhoudelijke demonstraties over aanstaande ontwikkelingen.


Totale bouwketen
Pulse maakte in 2010 wederom een gestage groei door van 20% ten opzichte van een jaar eerder. Groei door verdere versterking van haar service organisatie én nieuwe projecten. Sinds haar Relatiedag in september 2010 werden zes productiebedrijven toegevoegd aan het klantenbestand voor een ERP-implementatie door Pulse. Verder maakte Pulse bekend om in de huidige dynamische markt haar specialisatie verder voort te zetten door een totaaloplossing te bieden voor de gehele bouwketen. Bouwbedrijven Ballast Nedam en Groothuis Woningbouw hebben voor Pulse gekozen omdat zij een partner zochten waarbij ze een totaaloplossing voor de bouw kunnen realiseren. Daarnaast is Pulse de eerste partner wereldwijd die getraind is op Microsoft Dynamics AX 2012 en de eerste die de nieuwste versie toonde aan haar klanten.


Microsoft Dynamics AX 2012
Max Beuker van Microsoft trakteerde de aanwezigen vervolgens op een blik in de toekomst. Hij gaf antwoord op de vraag welke thema’s en doorontwikkelingen er gepland staan voor volgende releases van Microsoft Dynamics AX. Microsoft lanceert in augustus de nieuwe versie: Microsoft Dynamics AX 2012. De presentatie van Max Beuker werd opgevolgd door de look & feel demonstratie van Microsoft Dynamics AX 2012. Als inleiding op de parallelsessies verderop in het programma passeerden de highlights van de nieuwste versie.

Het programma bood vervolgens voor bezoekers de keuzemogelijkheid voor diepgaande parallelsessies op basis van Microsoft Dynamics AX 2012. Pulse demonstreerde daarin wezenlijke veranderingen en nieuwe logistieke/ productie functionaliteit op de vlakken van MRP, productieplanning, verdere ontsluiting van ERP naar de werkvloer, portalfunctionaliteit, rapporteren, workflow en veiligheid. De financiële specialisten werden daarin niet overgeslagen. Er was ruim aandacht voor de ontwikkelingen op het gebied van case management, legal entities en de financiële dimensie structuur.

 

Veld Koeltechniek
Gastheer en directeur Peter Rooks gaf op inspirerende wijze een kijkje achter de schermen bij de specialist in producten, oplossingen en diensten op het gebied van geconditioneerd koelen en vriezen. “De periode voordat we Microsoft Dynamics AX gebruikte realiseerden we met 176 mensen €20 miljoen omzet, nu doen we ruim €34 miljoen met 150 mensen”, aldus Peter Rooks. Na de prikkelende presentatie werden de bezoekers rondgeleid door Veld Koeltechniek.

Vanuit Pulse wordt teruggekeken op een uitstekende dag waarin de toekomst van Microsoft Dynamics AX centraal stond.
 

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op