Terugblik Euroshop 2011

Afbeelding: Ecology_830

Als partner van Arneg Wold heeft Veld Koeltechniek vele klanten mogen ontvangen op de stand tijdens de Euroshop 2011. Met als thema Naturraly Innovative Partner werden klanten ontvangen in een prachtig royaal opgezette groene stand waar men kon genieten van een hapje en een drankje.

Het maatschappelijk verantwoord ondernemen en produceren van koel en vriesmeubelen alsmede installaties waren de sleutelwoorden binnen de Arneg Group. Naast de meest energiezuinigste koel en vriesmeubellijnen werden ook diverse nieuwe meubelen geintroduceerd. Ook werd er een breed scala aan stekkerklare koel/vriesmeubelen ten toon gesteld met verschillende presentatieniveau's en display mogelijkheden.

''Natuurlijke koude''

De belangstelling voor natuurlijke koudemiddelen neemt fors toe. Zo was er een Co2 transkritische Booster te bezichtigen inklusief warmteterugwinning. Deze Booster was speciaal gebouwd voor Veld Koeltechniek met de daarbij horende specificaties.

Stekkerklaar:

Ook de ontwikkelingen binnen de stekkerklare koel en vries toepassingen waren ruimschoots te bezichtigen. Meubelen speciaal costumer-made gemaakt in de stijl van de desgewenste formule behoren tot de mogelijkheden. Ook hier zijn in vele gevallen ( als optie ) de chemische koudemiddelen vervangen voor het natuurlijke R290.


Hieronder diverse foto's van de produkten en installaties:
 

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op