Passie: Meat is Art

Meat is art
"Veld zorgt voor de beschikbare koude en bewaakt de optimale bewaarcondities, zodat wij ons kunnen concentreren op onze producten en klanten."

Nice to Meat importeert en exporteert high quality beef aan kwaliteitgroothandels en vleesverwerkers in alle landen van Europa. In Nederland levert Nice to Meat aan hotels en restaurants. Nice to Meat is in staat om haar producten te voorzien van een eigen identiteit en smaak beleving. Zo  levert de onderneming al ruim 15 jaar exclusief vlees van het Wagyu rund,  Berkshire varken en Creekstone Black Angus op de Nederlandse markt onder haar eigen merken. Steeds vaker vindt je de merken van Nice to Meat op de menukaart in restaurants.

Daarnaast levert men eerlijk vlees van eigen bodem: het Maas Rijn en IJssel rund en het Wiedelam.

Directeur Mikel Pouw: “Nice to Meat levert Feel Good Meat: een eerlijk product. In plaats van kwantiteit staat bij ons een constante hoge kwaliteit voorop. Het gaat om smaak en beleving: een goed stuk vlees met een goed verhaal. Dierwelzijn en diervoedsel hebben hierin een belangrijke rol. Het is voor Nice to Meat belangrijk dat we de hele keten van boer tot slachter kennen en kunnen beïnvloeden”. Nice to Meat levert ook nog een ander bijzonder product: dry-aged rundvlees. Door het rundvlees te bewaren in een relatief droge ruimte ontstaat een specifieke enzym reactie, met een exceptionele smaak en malsheid van het vlees tot gevolg.

Nice to meat ontwikkelde een stakehouse concept, bestaande uit de dry-age technologie,  vlees en exploitatiemodel, alles onder het Nice to Meat label.

Nieuw Pand

Afbeelding: Pand nice to meat

Nice to Meat is sinds 2013 in Almere Poort gevestigd in een nieuw bedrijfspand, inclusief kantoren, van 3.750 m2. Mikel Pouw: ”De bedrijfshuisvesting van veel vleesbedrijven is zakelijk en hygiënisch uitgevoerd. Ontdaan van elke emotie. In ons nieuwe bedrijfspand zie je onze passie voor het product en onze merken terug.”
Voor de nieuwe vestiging ontwierp Veld koeltechniek een energiezuinige en duurzame koude installatie die goed aansluit bij de groene bedrijfsfilosofie van Nice to Meat. De installatie maakt alleen gebruik van de natuurlijke koudemiddelen ammoniak (NH3) en koolstofdioxide (CO2).
Mikel Pouw: “Veld zorgt voor de beschikbare koude, en bewaakt de optimale bewaar condities, zodat wij ons kunnen concentreren op onze producten en klanten.”

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op