Ondernemen betekent anticiperen

Anticiperen op kansen die je hebt gecreëerd of kansen die zich voordoen. Als ondernemer ben ik enerzijds berekenend, maar maak ook gebruik van mijn fingerspitzengefühl” aldus Tonnie van den Boogaard  in antwoord op de vraag wat voor soort ondernemer hij is.

Tonnie van den Boogaard, Vice Versa
Tonnie van den Boogaard, Vice Versa

Vice Versa

Vice Versa is een koel- en vrieslogistiek dienstverlener. Het bedrijf is gevestigd in Oss en verzorgt fijnmazigekoel-vries distributie, opslag, invriezen, tempereren en ompakwerkzaamheden. Daarnaast beschikken ze over een eigen garage, krattenwasserij en Truck-Bus Wash. Ruim 30 jaar geleden startte Tonnie van den Boogaard samen met zijn vrouw Henriëtte het koeriersbedrijf Vice Versa: “Al snel vroegen mijn klanten of ik ook gekoeld koerierswerk kon verzorgen”. Na het eerste gekoelde busje volgde een tweede busje en daarna een kleine vrachtwagen met koelmotor”. Het bedrijf groeide met de markt mee. “Markten zijn continu aan verandering onderhevig, daarop moet je als ondernemer inspelen”. Midden jaren negentig komt het koerierswerk onder druk te staan door de komst van grote pakket diensten die gebruik maken van uitgebreide netwerken. Vice Versa verlegt de aandacht daarom naar gekoeld vervoer. Tonnie: “Op tijd komen, op temperatuur afleveren en afspraken nakomen.“

Veranderende Markt

Vice-Versa-Veld-Koeltechniek

In het begin van dit millennium vraagt de markt om integratie in de logistieke keten: warehousing, orderpicking en transport. Nieuwe kansen waarbij Vice Versa in fasen investeert in koelvriesopslag, invriescapaciteit, tempereercapaciteit en ompakfaciliteiten. In 2015 is de vestiging in Oss in de uitgebreid met 15.000 m³ vriesruimte, 7.700 m³ gekoelde expeditie en een invriestunnel met een capaciteit van 70 ton. Alles gebaseerd op de nieuwste energiezuinige CO2 vriestechniek. Tonnie: “Veld Koeltechniek verzorgt vanaf 2004 onze koudetechniek. Daarbij worden onze installaties op afstand bewaakt 7 dagen per week 24 uur per dag. Veld Koeltechniek neemt de verantwoordelijkheid voor installaties en temperaturen over. Ik streef naar perfectie en probeer mijn gedrevenheid over te brengen op onze medewerkers. In dat streven passen beide bedrijven goed bij elkaar.”

Vice Versa in cijfers

  • Aantal medewerkers: 135
  • Aantal voertuigen: > 80 eenheden (trekker oplegger en motorwagens)
  • Koel opslag: 3.500 pallets
  • Vries opslag: 20.000 pallets
  • Droge opslag: 3.500 pallets
  • Invriescapaciteit: 250 pallets
  • Tempereercapaciteit: 1.200 pallets

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op