Sun Berry Int. - Koelen alsmede snel invriezen/terug koelen

Afbeelding: Blauwe-bes-BB

Blueberry World is ontstaan door een samenwerking van telers en Fruit World Breda, waarvoor zij ook gespecialiseerde dienstverlening op gebied van verpakking en logistiek uitvoeren. Ondanks dat de blauwe bes het hoofdproduct zal blijven wordt de aardbei steeds belangrijker. Verhoudingen binnen Blueberry World International is: 50% blauwe bessen, 30% aardbeien, 10% kersen en 10% cranberries. Het vermarkten van aardbeien de komende jaren verder groeien. In 2009 is de naam Blueberry World International verandert in Sunberry International, omdat er ook andere producten dan blauwe bessen verhandelt worden.

Afbeelding: BBW foto 2

Indien de installatie in vriesbedrijf wordt ingezet is er een aanmerkelijke energiebesparing door toepassing van onderkoeling (afzonderlijk koelsysteem om het koudemiddel zelf te koelen) in combinatie met elektronische ventielen van het ADAP-KOOL® pakket.

In verband met de draagkracht van het pand is er gekozen om horizontaal uitblazende condensors naast de machinekamer te plaatsen. De kleine is van het onderkoelcircuit. Omdat er ook voor langere periodes product van -20°C bewaard wordt zijn alle ruimten voorzien van vloerverwarming om opvriezen te voorkomen.
De warmte wordt (uiteraard) energiezuinig ontrokken uit de persgassen van de koel-vries installatie.

Contactformulier Industriële Koudetechniek

  Bedrijfsnaam *
   

  Branche
   

  Aanhef

  Achternaam *
   

  Adres *
   

  Postcode *
   

  Vestigingsplaats
   

  Telefoon *
   

  Fax
   

  E-mail *
     

  Opmerkingen en/of vragen
   

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op