Kaasland Haarlemmerdijk in Amsterdam vernieuwd

Afbeelding: Kaasland-Veld-Koeltechniek
Impressie nieuwe winkel

Onlangs is Kaasland in Amsterdam compleet vernieuwd: nieuwe koelmeubelen én een nieuwe airco-installatie. Als blikvanger is er een Arneg® Ginerva koeleiland geplaatst, alsmede 2 wandkoelingen die compleet in de wand met gestapelde kazen zijn geintergreerd. Daarnaast is er een plafondcirkel boven het koeleiland geplaatst met daarin een uitblaaspunt met extra koeling en verlichting. De uitstraling van de winkel is met name verbeterd door het verwijderen van het oude plafond. Hierdoor kan de maximale hoogte van het pand benut worden. E.e.a is uitgevoerd volgens het ontwerp van Donker Winkelstyling. (www.donkerwinkelstyling.nl)

De uitdaging van dit project lag hem vooral in de plaatsing van de koelmachine en het buitendeel van de airco. Het was praktisch niet uitvoerbaar om deze in het pand zelf te plaatsen.
Uiteindelijk zijn zowel de koelmachine als het buitendeel van de airco op het dak van het pand geplaatst, waarbij de koelmachine voorzien is van extra geluidsisolatie. Dit om geluidshinder te voorkomen.

Foto's Kaasland Haarlemmerdijk

Kaasland-Amsterdam (3) Kaasland-Amsterdam (3.) Kaasland-Amsterdam (6)
Kaasland-voor-Veld-Koeltechniek Koelmachine Tekening Broodrekken
Winkelinrichting

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op