Uitbreiding koelhuis Hüsken Gastronomie

uitbreiding koelhuis Hüsken in Duitsland

De Duitse levensmiddelen groothandel Hüsken is letterlijk groot geworden met “Pommes & Bratwust”. Het bedrijf vind zijn oorsprong als groothandel in patat ( Pommes) in vele varianten en is in 1976 opgericht door Reinholt Hüsken. Inmiddels staat de tweede generatie Hüsken aan het roer samen met directeur Ludger Cirkel. 

Het assortiment is enorm uitgebreid in zowel food als non-food, bestaande uit meer dan 5000 verschillende artikelen waaronder maar liefst 40 verschillende soorten patat!

Assortiment Hüsken

energiezuinige koel-en vriesinstallatie

Het assortiment bestaat naast het bekende fastfood uit culinaire heerlijkheden (tapas, mezze, hors-d'oeuvres, borrelhapjes). Het belangrijkste verschil met fastfood is dat de bekende klassieke vormen zijn hervormd in licht en frivool eten die een nieuwe stijl van consumeren aangeven.

In dit marktsegment is Hüsken marktleider in het Duitse Nord-Rhein Westfalen. De afnemers zijn zeer uiteenlopend van snackbar tot specialiteiten restaurants. De meest aansprekende klant is Movie Park Duitsland, het entertainment park wordt volledig van etenswaar en aanverwanten (bekers, bakjes, bestek, etc.) voorzien. Hüsken Gastronomie is een betrouwbare totaalleverancier die speciale wensen van haar klanten goed kan vervullen.

Hüsken kent in hoofdlijnen 5 productgroepen:

 1. Vers vlees (0°C)
 2. Verse aardappelproducten (4°C)
 3. Bevroren levensmiddelen (-22°C)
 4. Consumptie ijs (-25°)
 5. Non Food / verpakkingen / verkoopbenodigdheden (Ongekoeld)

Energie besparen

In de zojuist afgeronde nieuwbouw worden alle productgroepen van een optimale opslagruimte voorzien. Veld Koeltechniek heeft hiervoor een energiezuinige centrale koel-vriesinstallatie geïnstalleerd. De eveneens door Veld Koeltechniek aangebrachte vloerverwarming onder het vrieshuis wordt gevoed met de gratis restwarmte van de centrale installatie.

Energiebesparing is een centraal thema in de bedrijfsvoering. Naast elektronische expansieventielen, frequentieregeling op de compressoren en EC ventilatoren op de condensor heeft men er ook voor gekozen om de complete inrichting van de nieuwbouw door Veld Koeltechniek van LED verlichting te voorzien.

LED als noodverlichting

Contactformulier Industriële Koudetechniek

  Bedrijfsnaam *
   

  Branche
   

  Aanhef

  Achternaam *
   

  Adres *
   

  Postcode *
   

  Vestigingsplaats
   

  Telefoon *
   

  Fax
   

  E-mail *
     

  Opmerkingen en/of vragen
   

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op