HK-Logistics - Zelhem - 35000 m3

HK-Logistic Zelhem

In April heeft Veld koeltechniek BV een opdracht mogen ontvangen van T2-Architecten
BV uit Hengelo (Gld) voor het realiseren van een multifunctionele vriesopslag voor de firma HK-Logistics te Zelhem. Het betreft 4 grote vriescellen met een onafhankelijke mogelijkheid voor zowel koel- als vriesbedrijf.
Hierdoor is HK-Logistics BV in staat snel in te springen op de vraag van haar klanten.

Verder wordt er een grote invriescel/bunker (100 ton product) geïnstalleerd. Hierbij is ook weer een uitgekiend concept doorgevoerd zodat met zeer een zeer laag energieverbruik van ventilatoren en vriesinstallatie een multifunctionele invries ruimte gecreëerd wordt. Korte invriestijden en een laag energieverbruik zijn essentieel voor een gunstige kostprijs voor het invriezen van het product.
Om producten voor uitlevering te kunnen tempereren wordt er een tempereercel (100 ton product) geprojecteerd. Ook hier zijn, dankzij de ruime ervaring van Veld koeltechniek op dit gebied, de energiekosten zeer gunstig. Er wordt namelijk volledig gewerkt met warmteterugwinning uit restwarmte van de vriesinstallaties.
Eind juni wordt/is gestart met de montage van de vloerverwarming. Ook de benodigde warmte hiervoor wordt weer volledig onttrokken aan de vriesinstallaties.

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op