Meer Informatie?

Ronnie Hoenderboom

 

mail: verkoop@veld.nl
06 - 542 61 943

Afbeelding: Ronnie1_HTH1921_torso

Bakkerij Doomernik ziet brood in samenwerking met Veld

Grootschalige, ambachtelijke bakkerij

Aan het woord is Berry Doomernik die samen met zijn vrouw eigenaar is van Bakkerij Doomernik in Heeswijk-Dinther. In 1971 namen de twee de traditionele bakkerswinkel over van Berry’s ouders. De winkel is gebleven, maar daarnaast is er op het bedrijventerrein een grootschalige, ambachtelijke bakkerij verrezen die door aanhoudende groei continu wordt verbouwd en vergroot. Met momenteel 30 medewerkers levert de onderneming brood (80% van de omzet) en banket (20%) aan supermarkten, horeca, verzorgingstehuizen en particuliere consumenten. Specialiteiten zijn de ciabatta’s, focacia’s, knoflook- en kruidenbroodjes en de toetjes voor supermarkten.

 

Groei

Afbeelding: Bakkerij Doomnerik (8)
koelinstallatie Bakkerij Doomernik

Ieder jaar groeit de bakkerij in omzet. "In mindere jaren realiseren wij nog altijd een omzetgroei van 10%", aldus Berry. Gevraagd naar een verklaring daarvoor zegt hij: "Wij gebruiken alleen maar de beste producten en leveren tegen een scherpe prijs. Daarnaast zijn we koploper als het om nieuwe trends gaat. Volgt de rest, dan kijken we weer naar iets nieuws. Momenteel is dat het gebruik van desem en spelt. We maken alles zelf. Alle grootbroodsoorten (wit, bruin en volkoren) zijn altijd vers. De nieuwe koelcel gebruiken we voor de opslag van bake-off producten (o.a. pistoletjes), banket en halffabrikaten."

 

Creatief vak

Tot slot zegt Berry Doomernik, die naar eigen zeggen met zijn bedrijf een grotere speler onder de kleintjes is, zijn vak nog steeds even leuk te vinden als toen hij als jonge jongen begon. “Het is een creatief vak dat je in staat stelt mooie en bovenal lekkere producten te maken.”

 

Het project werd in samenwerking met onze partner Beko Bakkerij Techniek B.V. gerealiseerd.

 

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op