100% betrouwbaarheid koudetechniek Sligro

Voorbereiding en uitvoering van de bouw van het bezorgservicecentrum Sligro Venray was volledig in control. Dat lag niet in de laatste plaats aan Veld Koeltechniek in Groenlo. Deze organisatie leidde het onderzoek naar de laagste total cost of ownership voor de toegepaste koudetechnieken.


“Voor het vrieshuis, de gekoelde opslag, de gekoelde expeditie en de verwarmde droge opslag  hebben we samen met de eindgebruiker onderzocht wat in dit geval de meest duurzame en energiezuinige oplossingen waren”, vertelt Jeroen Vredenberg, Manager Operations  Veld Koeltechniek. “Tijdens een reeks van gesprekken hebben onze technici alle mogelijke oplossingen doorgerekend. De uiteindelijke beslissing is bepaald door de factoren ‘investering’, ‘energieverbruik’ en ‘onderhoud’: de laagste Total Costs of Ownership.”


» lees hier het hele artikel koudetechniek Sligro Venray [pdf] ...


Bron: Stedenbouw - Jaargang 65 - November 2013

Milieuvriendelijk

Onderhoud

Naast preventief onderhoud is monitoring op afstand een belangrijke factor om de optimale prestaties te kunnen borgen. De koelinstallaties worden 24/7 gemonitord, waardoor afwijkingen tijdig kunnen worden gesignaleerd en opgelost voordat zij problemen veroorzaken. “Hierdoor heeft Sligro nagenoeg 100% garantie dat de koudetechniek altijd functioneert. Daarnaast komen we vier keer per jaar voor onderhoud  zoals reiniging en kalibratie. Dit complete onderhoudsproces voeren we geheel  zelfstandig uit. Sligro heeft er geen omkijken naar.”

Professionaliteit

Voor alle betrokken partijen is de werkwijze vertrouwd. Veld Koeltechniek behoort al jaren tot de vaste samenwerkingspartners van Sligro en regelt en onderhoudt op deze manier de koude installaties op meerdere Sligro-vestigingen. “Sligro gaat in alle opzichten voor duurzaam. Ook als het om partners en leveranciers gaat. Mede hierdoor lopen bouwprojecten bij Sligro altijd gesmeerd. We kennen elkaar en de professionaliteit bij alle partijen is hoog. Dat is plezierig werken.”

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op