1

Assortimentsboek 2017-2018

11-10-2017Nieuws Veld
Geheel gestoken in een nieuw en eigentijds jasje presenteren wij u graag ons nieuwe assortimentsboek.  Download hier ons nieuwe assortimentsboek 2017-2018. Genoemde adviesprijzen worden per 1 november 2017 gehanteerd.  
Lees meer

1

VERS! YOUNG LI CHANG, PLAZA FOODS

23-6-2017Industrie
De verse producten van Plaza Foods zijn makkelijk te herkennen, makkelijk te bereiden en makkelijk om van te houden. Plaza Foods richt zich op de kwaliteit en smaak van het product. Klanten willen weten wat ze kopen en wat ze eten; aldus Young Li Chang, één van de twee oprichters van Plaza Foods.
Lees meer

1

6 vragen over omzetkansen met de koeltafel Breda

25-4-2017Retail
Hoe zet je als ondernemer koeling strategisch in? Op welke manier buig je hiermee een kostenpost om in een omzetprikkel? In elke editie van Retail magazine nemen we vanuit die gedachten een type koeling onder de loep. Van marketingkansen en bijzonderheden tot praktische zaken - ze komen allemaal aan bod. Deze keer: de koeltafel Breda.
Lees meer

1

Al klaar voor de nieuwe milieuregels?

22-3-2017Nieuws VeldWetgeving koudetechniek
Milieubelastende koeltechniek heeft zijn langste tijd gehad. Wat betekent dat voor de grote retailketens en het tankstation met zijn kleine vrieskist? En voor het onderhoud? Technisch manager Rob van Beukering van Veld Koeltechniek legt het uit. Europa wil de milieuschade van chemische koudemiddelen terugdringen. Wat veel supermarkten daar van merken? “Bij bestaande installaties die te veel invloed hebben op de opwarming van de aarde, moet het koudemiddel worden vervangen”, vertelt Rob. Dat geldt vooralsnog voor installaties die R404A of R507 gebruiken.
Lees meer

1

Transkritische koelvriesinstallatie voor Bakker Logistiek

22-2-2017Industrie
Veld Koeltechniek realiseert energiezuinige transkritische koelvriesinstallatie met warmte terugwinning en tempereercellen voor Bakker Logistiek Heerenveen. De technische levensduur van de bestaande installaties was bereikt. Daarbij werd gebruik  gemaakt van (verboden) chemische koudemiddelen. Op basis van de energieprestaties is gekozen voor een transcritisch koel-vriessysteem. De totale vriescapaciteit bedraagt 270 kW, terwijl voor de koelcellen 220 kW koude geleverd wordt. De logistieke ruimtes worden gebruik voor het invriezen, afkoelen, temperen en opslaan van boter. Mede vanwege de geringe toegestane temperatuur toleranties het lo...
Lees meer

1

Kouwenhoven Vlees

20-2-2017Industrie
Op 20 januari j.l is de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van Kouwenhoven vlees in Almere.  Kouwenhoven Vlees bestaat meer dan 45 jaar en is gevestigd in Amsterdam. Met ruim 30 medewerkers verwerken zij wekelijks 250 runderen. In verband met de bereikbaarheid wordt het bedrijf in 2017 verplaatst naar een nieuwbouw locatie in Almere. Veld koeltechniek ontwerpt en levert de benodigde koel-vriesinstallatie voor de nieuwbouw. Er is gekozen voor een energiezuinige koel-vriesinstallatie gebaseerd op het natuurlijke koudemiddel CO2. De afvalwarmte uit de koelinstallatie wordt gebruikt voor het verwarmen van het reinigingswater. Vanzelfspre...
Lees meer

1

Eerste paal Ameco Apeldoorn

7-2-2017Industrie
Op bedrijventerrein Ecofactorij in Apeldoorn wordt de nieuwbouw gerealiseerd van een vleesverwerkend bedrijf voor Ameco. Op 18 februari gaat de bouw officieel van start met het slaan van de eerste paal. Familiebedrijf Ameco (Amsterdam Meat Company) slacht en verwerkt Hollandse kwaliteitsrunderen in een gesloten keten op het terrein van Food Center Amsterdam. Groot genoeg om voor retail, horeca en industrie aan de vraag naar volume te voldoen en klein genoeg om maatwerk te leveren. 
Lees meer

1

Plus Bruggers: "Beleving levert extra omzet op"

11-1-2017Retail Plus
In Winterswijk zijn maar liefst drie supermarkten van Plus te vinden. Daarvoor zijn eigenaren Jeroen Bruggers en Richard Langen verantwoordelijk. Zij investeren volop in beleving. Dat woord valt dan ook vaak tijdens het gesprek met de twee enthousiaste ondernemers. In de grootste van de drie winkels, aan de Dingstraat, hebben zij de beleving op het gebied van versproducten tot in de puntjes verzorgd. Anderen in de branche noemen het blurring. De ondernemers in Winterswijk noemen het gewoon slim inspelen op klantbehoeften.
Lees meer

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op