Food

Food
Food

Koude is een belangrijk productiemiddel bij de productie van food. Denk hierbij aan koelen van grondstoffen, aanvriezen t.b.v. portioneren, invriezen voor de lange termijn opslag, enz.

 

Veld Koeltechniek heeft een ruime ervaring als het gaat om het bieden van koudeoplossingen voor de productie van levensmiddelen en de opslag van producten. Uw processen en belangen staan hierbij centraal.

 

Bij de verwerking van de foodproducten is een aangenaam werkklimaat (temperatuur, luchtverdeling, geluid) erg belangrijk. Veld Koeltechniek heeft de kennis en een jarenlange ervaring in het realiseren van klimaatinstallaties die garant staan voor een optimaal werkklimaat.

Belangrijke voorschriften en regelgeving zoals geldende HACCP, BSC en RVV richtlijnen zijn bij ons bekend. De meest recente informatie hieromtrent wordt geintegreerd in onze maatwerk oplossingen.

 

Bij deze producten is veel aandacht voor voedselveiligheid en hygiene onontbeerlijk. De door ons ontworpen koel- en vriesinstallaties zijn ingericht voor toepassing binnen de genoemde richtlijnen. Om u te ontzorgen kunnen wij vooralarmen met betrekking tot temperatuurafwijkingen via een afstand beheerspakket monitoren vian onze meldkamer. Onze medewerkers reageren adequaat op deze meldingen om ze ter verhelpen.

 

Dit geeft een extra zekerheid voor uw processen en producten.

 

Referenties:

Zwanenberg Food Group, Alle vestigingen
Vion Food Group, Groenlo en Doetinchem
Huuskes Versproducten, Enschede
Esbro, Doetinchem
Maasland Vleeswaren, Almere en Belfeld
Van de Mey, Sassenheim
Vee- en Vleeshandel Egbert Kruiswijk Nieuwegein
KSA, Aalten
Distrivers, Hoogeveen
HSF Logistics, Winterswijk
Eurofresh, Neuenkirchen (D)
etc.
 

 


 

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op