Haal meer omzet uit uw koeling!

Model Venere van Oscartielle voorzien van Branding dmv stickers
Wandkoeling Venere

Quote van een ondernemer met koeler op locatie:“Café Fresco en Optimel Smoothie vlogen uit de koeler tijdens mijn actieweek. De koeler had ik bij de kassa geplaatst. Ik zag een verdrievoudiging van mijn drankverkopen in die week!” “Door de impulse koeler is niet alleen mijn totale drankverkoop gestegen, ook verkoop ik nu gemiddeld meer broodjes per week door combinatieverkoop”

 

Veld Koeltechniek beheerst het complete traject. De mogelijkheden in branding en koelingen op maat zijn afhankelijk van de wensen van de klant.

 

De stelling "ZIEN DOET KOPEN" en de uiteindelijke realisatie begint bij de marketingafdeling. Bij visual merchandising is het doel de impulsverkoop te stimuleren.

 

 

Het hele idee van impulsverkoop is erop gebaseerd de consument te attenderen op een product waarvoor deze niet in de winkel kwam om het te kopen. Dit realiseer je door een presentatie te maken die dusdanig opvalt, dat het zegt: hé, kijk naar mij, pak me beet, voel me en koop me.

 

 

Via onderstaande foto's hebben we een aantal van de mogelijkheden in beeld gebracht. Het personaliseren door middel van branding kan, afhankelijk van de keuze, ook met kleine aantallen gerealiseerd worden.

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op