Zelfbewuste foodservice professional kiest voor kwaliteit

Met meer dan 50 jaar ervaring is Veld Koeltechniek uw toonaangevende totaalleverancier van producten, oplossingen en diensten op het gebied van geconditioneerd koelen en vriezen. Veld cold & safe staat voor het waarborgen van functionaliteiten in koude.


Onze klantenkring is zeer divers: food, ice cream & beverage multinationals, grootkeuken specialisten, horecagroothandelaren, non-food leveranciers en koeltechnische installateurs.

 

Samenwerken

Wij werken nauw samen met onze partners, onze producten en oplossingen koopt u uitsluitend via ons dealer netwerk.
Deskundigheid en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij investeren daarom continu in de kennis van onze medewerkers én van onze partners. Dit geeft u als klant de zekerheid dat u een deskundig, ervaren adviseur heeft die u altijd kan voorzien van een hoogwaardig en persoonlijk advies.


Merken
Wij vertegenwoordigen zeer gerenommeerde merken van fabrikanten van koel- en vriesapparatuur, zoals:
Arneg, Afinox, Celltherm, Oscartielle, Brema, Elcold, Keyfrost en Framec.
 

Totaalconcepten
Naast onze stekkerklare producten kunnen wij ook diverse koel-en vriesoplossingen op maat aanbieden met bijbehorende logistieke diensten.
Dit logistieke totaalconcept noemen wij One Cool Process. Tevens kunnen wij uw koelmeubelen voorzien van personalisatie (branding), waardoor u nog meer uit uw koeling kunt halen. Wij denken graag met u mee en ontzorgen u.

 

Informeer nu naar de vele mogelijkheden bij één van onze verkoopadviseurs!

Deskundigheid en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij investeren daarom continu in de kennis van onze medewerkers en de kwaliteit van onze organisatie. Wij zijn aangesloten bij verschillende keurmerk- en kwaliteitsorganisaties die hoge eisen stellen aan onze dienstverlening.

Deze kwaliteitswaarborgen geven u als klant de zekerheid dat u een deskundige, ervaren adviseur heeft die u kan voorzien van een hoogwaardig advies. Om deze hoge kwaliteit vast te houden volgen wij continu permanente educatie over alle aspecten van financiële dienstverlening

Onze Service

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op