Carrière bij Veld

Voordat je bij ons solliciteert, willen wij ons graag voorstellen!

Wij geloven dat het succes van ons bedrijf gedragen wordt door twee pijlers: onze merken en onze mensen! Wij zijn van mening dat, door het beste uit onze mensen te halen, het beste resultaat bereikt wordt en dat ieder individu deel uitmaakt van het gehele team!

Elke organisatie heeft zijn eigen bedrijfscultuur, zo ook Veld Koeltechniek. Onze cultuur laat zich het best omschrijven door middel van de volgende kernwaarden: betrokken, innovatief, competent, resultaatgericht en zelfbewust.

Wij hechten binnen Veld Koeltechniek veel waarde aan collega's die gedreven zijn om goede resultaten te behalen. Vastberadenheid en creativiteit zijn daarbij van belang.

Om dit voor elkaar te krijgen, hebben wij de verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen.
Wij zoeken mensen die uitdagingen aan willen gaan, ondernemerschap koppelen aan teamspel, commitment en gedrevenheid tonen.

Bedrijfsprofiel

Veld Koeltechniek is een vooraanstaand bedrijf in de wereld van de koudetechniek.
Wij leveren koel- en vriesoplossingen voor  o.a. de horecasector, groothandelaren, koeltechnische installatie bedrijven, grootkeukenspecialisten, supermarktorganisaties, de voedingsmiddelen industrie, koel- en vrieshuizen en logistieke dienstverleners.

Vakkundige en gemotiveerde medewerkers installeren en leveren innovatieve producten en diensten waarbij aandacht voor energie, milieu en veiligheid centraal staat.  Bij Veld Koeltechniek werken 170 werknemers die door de hele Benelux en ook daarbuiten actief zijn.

Wij kennen vijf decennia lang een doorlopende groei. Veld Koeltechniek investeert veel in innovatie en werkt continu aan nieuwe oplossingen als het gaat om energiezuinige installaties, het hergebruik van restwarmte en koeling op basis van natuurlijke bronnen.

Wat heeft Veld Koeltechniek jou te bieden?

Wij willen het beste uit mensen halen door carrièremogelijkheden te bieden, door deel te laten nemen aan projecten en door trainingen en opleidingen te laten volgen. Als Veld Koeltechniek jou aanspreekt, maar je ziet niet direct een passende vacature of stage, dan kun je altijd jouw CV met motivatie achterlaten. Binnen 1 week krijg je een reactie.

 

Eventuele sollicitaties kun je richten aan:

 

Veld Koeltechniek BV
P&O, Ankie Droppers
Den Sliem 3
7141 JE GROENLO
a.droppers@veld.nl

 

Geef uw mening

Komt u dingen tegen die u niet begrijpt, anders zou doen of wilt u ons gewoon een compliment geven. Mail of bel ons dan gerust. We reageren snel en altijd.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en ontwikkelingen binnen Veld en koudetechniek.

Contact opnemen

bezoekadres Den Sliem 3
  7141 JE  Groenlo
   
telefoon 0544 476 476
fax 0544 476 477
e-mail info@veld.nl
   


 

Lid van

Copyright © Veld 2015 - Concept en realisatie door Frontis - Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement

Volg ons ook op